torsdag, oktober 07, 2021

Dirt Records er på jakt etter kassettutgivelser

Det er blitt populært med reutgivelser av gamle kassettutgivelser. C+C Records har med sin klassikerserie blåst liv i mang en gammel utgivelse med å få det ut på cd eller vinyl. Men disse reutgivelsene når jo bare et begrenset publikum, og er tilgjengelig i et begrenset tidsrom. Dirt Records vil nå slå et slag for å gi gamle kassettutgivelser evig liv via strømming.

Dirt Records et et av de eldste norske uavhengige plateselskapene. Selskapet ble startet i 1979 for å gi ut debutsinglen til Pink Dirt. Senere fulgte ytterligere to singelutgivelser med henholdsvis Villblomst og Uncle Beat før selskapet gikk i en lang dvaleperiode.

I 2007 var det på'an igjen. Denne gangen hovedsaklig knyttet opp mot å tilby innhold til ulike strømmetjenester. Dirt Records har en avtale med The Orchard, kanskje verdens største leverandør av musikk til de ulike strømmetjenestene. Denne avtalen sikrer tilgang til strømmetjenester hvor enn i verden de befinner seg.

I tillegg til digital distribusjon, tilbyr de også cdtrykking for en billig penge, og dersom du skulle ha lyst til å drive litt markedsføring via facebook/instagram, kan dette ordnes til selvkost.

Så låter dette interessant, er det bare å sende en mail til atle@dirtrecords.no