søndag, juni 13, 2021

NYTT(IGE NYHETER)

Blood Command er tilbake med ny vokalist Nikki Brumen. Singelen ‘A Villain’s Monologue’ ble tilgjengelig på alt av streamingplattformer 4. juni. De kaller sjangeren sin "deathpop", noe som minner om metalcore.

-


Nytt volum av Real Punk Rock Music Is Not on The Radio (Vol. 7), med diverse norsk pønk. Orange transparent vinyl inkl. hefte med info om alle bandene. 

Tracklist:


SIDE A

1. Pappasaft - PhD-beat

2. Blödbüse - Bacon og egg

3. Anti Social Rejects - Brækkers

4. Decibøllene - NÅ!

5. K-Jell - German punk rock girl

6. JEF - Pictures

7. The Fects - I just wanna

8. Negative Øhio - Search History Repeats Itself

9. Not My Time to Die - Falsk fornut


SIDE B

1. Sköll - Fyllik

2. 50 Shots - Talking about me

3. A Good Hiding - Obi don't wanna be Kenobi

4. Bjørn Berg - Nære nå

5. Punishment Park - This ain't no New York rap shit

6. The Plague - Just a joke

7. Alcojulio Iglesias - Børsta kjeks

8. Ulf-Ivan Olsen - Bye bye bye

9. Sound of Confusion - Forlatt


Her kan du høre Negative Øhios bidrag, med tekst-


Trond Andreassen & Valentourettes slapp sitt album «Alt på en gang» 11. juni. Albumet slippes digitalt på Kong Tiki Records og på LP på Westergaard Records. Ble sluppet både på svart vinyl og en limited editionutgave på 1/2 rød og 1/2 svart vinyl. Trond Andreassen har vært vokalist og låtskriver i Ricochets og Navigators i en årrekke og på ”Alt på en gang” har han like godt alliert seg med ingen ringere enn Valentourettes med Petter Baarli (Backstreet Girls) på gitar, Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) på baryton gitar og Runar ”Kula” Johannesen (Jokke med Tourettes) på trommer.  Lars Lundevall (Delillos) spiller også gitar på albumet og Svend Poppe (Ricochets) er med på piano og keyboard. Kyrre Fritzner er produsent. Et norsk rock allstar lag!


-


Østfold-punkbandet FREEDUMB vil slippe flere låter fremover. Den første singelen "Weekender" ble sluppet 4. juni på streamingtjenester. 


-


POING og Maja S.K. Ratkje ble 8. juni tildelt LOs kulturpris for sitt 21 år lange prosjekt med tolkninger av arbeidersanger. Gjennom prosjektet Kapital&Moral tolker og formidler de tekst og musikk fra arbeiderkulturens skattkammer i ny drakt. Blant annet av Rudolf Nilsen, Alf Prøysen, John Lennon, Tom Waits og Bertoldt Brecht. Julie Lødrup, førstesekretær i LO, pekte på at prisvinnerne har jobbet i mange år med å fornye og spre arbeiderbevegelsens sanger gjennom fremføringer preget av nyskaping og høy kunstnerisk kvalitet, blant annet gjennom sine årlige natt til 1.mai-konserter. 

-


Inferno festivalen arrangerer konsert med navnet THE INFERNAL RESURRECTIONSentrum scene 17. juni. Bandene som står på plakaten er Cadaver, Ihsahn og Tulus. Alle gamle travere i norsk metal, og de vil alle spille på selve festivalen i 2022

Av Nora Elise Stemland