tirsdag, desember 05, 2017

Julenummeret av Goldies er her!!!

Julenummeret av Goldies skal være trygt framme i alle abonnementenes respektive postkasser. Alle andre kan sporenstreks bestille ett abonnement, for dette må enhver platesamler ha fire ganger i året. Og tradisjonen tro inneholder julenummeret et vakkert julekort med hilsen fra redaktøren himself. Nesten verdt prisen alene.

#47 (står 46 på omslaget, men er #47) inneholder som vanlig faste spalter som gullsitater og oppgulp, Auduns blinkskudd (denne gang en ung Anita Hegerland), auksjon-snytt, Scandinavian Battle osv, i tillegg til utfyllende sak om det som ikke var kommet med i en tidligere Marmalade sak, mens hovedsaken i dette nr er The Foundations, i tillegg til saker som en hylles til albumet S.F. Sorrow med Pretty Things og en sak om Bibbi Engh. I tillegg fortsetter føljetongene om Oscar Records og Prog rock.

I tillegg intervju med storsamler og plateforhandler og utgiver av det tidligere samlemagasinet Vinyl mm Jørn Andersen. Han har begynt å forberede seg på pensjonisttilværelsen med å selge ut deler av sin samling! Er jo selvsagt verdt et nærmere innsyn i hans tanker bak en slik handling. Vi samlere har jo en tendens til aldri å få nok.


Som vanlig er dette uunnværlig lektyre.