mandag, oktober 02, 2017

Goldies #46 ute nå!!

Da er Goldies ute med sin 46 utgave! Imponerende. Kommer ca hvert kvartal ut med nytt nummer, så også dette kvartalet.

Septemberutgaven har en lånt sak på gruppa Easy Chair fra Seattle. De fikk ut en ensides demo LP som det går gjeteord om, og den blir nok ikke mindre ettertraktet etter denne saken. Tormod Ringvold er tilbake gjen og leverer en inngående sak på Marmelade, som toppes med en nordisk diskografi. Faste innslag som Scandinavian Battle og gullsitater og oppgulp er selvsagt ed. Dette nummers syngedame er Lise Roof og baksidens blinkskudd er av Silver Convention (i original besetning).

En fast sak er jo Oscar Records diskografien blitt. Her kommer tredje del og den fortsetter også i neste nummer! En fast spalte som har har vært borte en stund, men som nå er tilbake er Auksjon-snytt. Nå utvidet til ikke kun å handle om vinyl. En av de andre tingene (som forsåvidt har vært diskutert før) er nettauksjons stedet QXL. Deres påslagsgebyr er nå omgjort til et salgsgebyr uten at det har fått så mange selgere tilbake.

I det hele er Goldies akkurat sånn som det bruker i sin svart/hvitt trykk, A5 format og tett over 30 sider. Redaktøren lover at neste utgave vil inkludere det sedvanlige julekortet, så da gleder nok alle faste lesere seg. Er du interessert i musikk litt over normalen (og det er vel en overhengende sjans for siden du leser denne bloggen) er så absolutt Goldies et obligatorisk kjøp.