mandag, september 25, 2017

Nytt fra Marhaug

Lasse Marhaug har co-produsert den nye platen til Sverre Knudsen – "Vi". I den forbindelse sier Marhaug at:
- Skal ikke gjøre noe forsøk på beskrive den, bare si at det har blitt en veldig annerledes plate, både for meg og Sverre, og at det var en glede å være med på å gi Sverres idéer et lydrom de trivdes i.

Albumet er utgitt på K.Dahl Eft – en sublabel for Smalltown Supersound. Både CD, digital og LP med cover av Kim Hiorthøy (LP kommer med silketrykket cover med så sterke farger at det gjør vondt/godt å se på, og er i et begrenset opplag av 300 eks!). Vinylen kjøpes på Platebutikken Big Dipper.

Når vi er inne på Marhaug, så kom nylig hans kassett "White Noise" ut på nytt igjen på CD denne gangen. Og vi har tidligere omtalt hans musikk magasin Personal Best som nylig kom ut med #7. Vi har også påpekt at Marhaug gjør konserter på årets Nødutgang festival til helga!

Alltid aktive Marhaug er i disse dager også aktuell som forlegger og da med en bok om og med platesamleren Mats Gustafsson. Han har i denne boken intervjuet 10 iherdige platesamlere om deres store svakhet, platesamling. Discaholics! Record Collector Confessions Volume 1 er tittelen på boken, som også kommer med vedlagt med en limited edition 7″ singel. Av de intervjuete finner man norske Paal Nilssen-Love, i tillegg til bl.a. Henry Rollins, Thurston Moore og Robert Crumb. Boken kommer ut i november i år og kan forhåndsbestilles her. Siden boken heter Volume 1 må man håpe den blir en suksess og at det kommer flere utgaver.