fredag, april 07, 2017

A Good Hiding – Come Get Some (EP anm.)

Kvartetten A Good Hiding har holdt til på Østlandet i ca 10 år og opparbeidet seg et live uttrykk som de har dratt med seg i studio. I følge presseskrivet deres er dette en blanding av «...energiske 70-tallsgitarer, småprogressive avstikkere og melodisk vokal som ivaretar popelementet

Den første avspillingen gjorde at man nikket enig. Med noen runder til synes popelementet å svinne vekk og frem kommer solide melodier trygt plantet i rocken, og da kanskje med mer 80-talls feeling. Her blandes inn inspirasjoner fra flere uttrykk, uten at man mister tråden og ja gitarene holder koken hele tiden.

Man merker helt klart at dette er rutinerte karer som har holdt på en stund. Folk som elsker det de holder på med, noe som smitter igjennom og redder hele produksjonen. Er jo blitt ufattelige mange band som vil så mye men ikke helt vet hvordan. A Good Hiding vet hvordan og klarer langt på vei å få ut sitt potensiale.

EPen er rett og slett velprodusert, kunstnerisk innpakket og fremifra utført. En plate man kan lytte til eller kan kjøres på høyt volum på nachspiel. De gjør ikke noe revolusjonerende nytt, men de behersker sitt fag på en måte som gjør at man sitter igjen med en følelse av at her er noen som har bestått svennebrevet med glans. Bør sjekkes ut for alle som liker rock, rett og slett.