lørdag, mars 04, 2017

Nytt(ige nyheter)

Norsk råkk har siden sist skiftet plateselskap og er nå på Big Day Records. De markerer det med å slippe første singel fra sitt kommende album 10 mars på alt av strømmetjenester. Låten har fått navnet «Skarpladd». Det meldes fra den leiren at det er alt annet enn løskrutt de ladder med og stiller med blankpussa blåserrekke med sin høyenergiske skapønk. Er bare å glede seg med andre ord.

Når man er inne på Karibiske rytmer, så må det nevnes at Rub-a-dubs slapp sitt femte album med sin reggae inspirerte musikk. Det albumet heter «Winter In Europa» og kom på tampen av fjoråret.

Blood Command kommer med nytt album 28 april, men forhåndssalget på det og diverse merch er startet allerede. Mer info om det her

Nettstedet Heavymetal.no er i pengetrøbbel. I den anledning har Bergensbandet Slaamaskin selger derfor 100 digitale kopier av "2016" med 40% rabatt (dvs ca 30 kr) der all profitt går til drift av Heavymetal.no. Gå til Slaamaskins bandcamp og bruk kampanje kode "heavymetal2017". Koden legges inn i "Buy Now" dialogen. (ps: siden dette er Bandcamp så kan man jo legge inn akkurat den summen man ønsker over pålydende - de går uansett til en god undergrunns-sak!)

10 mars er Jagged Visions tilbake med nytt album. «Death Is The World» gis ut av Fysisk format. Det er nå tre år siden forrige og første album fra dette hardcore inspirerte Stavangerbandet, kom ut. Siden sist har det vært personellskifte da gitarist Daniel Vier og bassist Kato Austrått har sagt takk for seg og blitt erstattet med gitarist Tommy Jacobsen og bassist Morten Transeth, Samtidig meldes det at det nye albumet er mer stoner inspirert enn debuten.

Dunderbeist slipper EPen "Tvilja" 10 mars. I den forbindelse har de også satt opp en turne, som har følgende stoppesteder;
31. Mars: Trondheim, Good Omen
01. April: Oslo, John Dee
21. April: Harstad, Ludo
22. April: Tromsø, Bastard
28. April: Haugesund, Bakgården
05. Mai: Kristiansand, Østsia studenthus

06. Mai: Drammen, Union Scene
12. Mai: Halden, Feelgood
24. Juni: Brumunddal, Tømmerstock
Flere datoer kommer.
Iskald, Skaur og Utbyrd standarden på studentrsamfunnet Driv i Tromsø 18 mars. En sjelden hard aften med andre ord.
Angående konserter så setter Bodøtrioen

Trondheimsbandet 22 kommer med nytt album 24 mars og har sluppet denne videoen som en smakebit fra det.