tirsdag, februar 28, 2017

Woodland – Go Nowhere (album anm.)

Trondheimsbandet Woodland knaller til med albumet «Go Nowhere». Skitten og rett i tryne musikk inspirert av Amerikansk delta blues, slik presenterer de sin musikk på sin Facebook, og sånn er deres album også.

Gjengen har sin bakgrunn i trønderhovedstadens rock og jazzmiljø og beskriver drivkraften for å spille i lag som søken etter sine røtter, upolert og ærlig. Alt dette kombineres med råheten i den Nordisk vinter og mørketidens melankoli. Slik har de perfeksjonert sin bluesrock siden 2011. Et arbeid som har resultert i en rekke konserter, singler og nå deres andre album.

De 10 låtene er bygd opp i bluesrockens navn og krydres med inspirasjon fra både garasjerock, et lite fnugg jazz og mest av alt streit rock. Selv om de ikke finner opp rocken på nytt så har de skrudd sammen låtene på en måte som er øregodt. Man finner raskt ut at foten tapper takten og munnen nynner låtene. Man trives uhyre lett av å høre på albumet, som er i din favoritt platebutikk fra og med 3 mars i år.

Woodland skal varme opp for Spidergawd opp på deres Europaturne fra 8. mars til og med 31. mars (se bilde under her) og deretter drar de på Norgesturne (kommer tilbake med datoer når det nærmer seg), så sjansen for å oppleve de i levende live er sterkt tilstede. Ut fra deres studioalbum anbefales det på det sterkeste å få sett dem live i løpet av våren, etter man har kjøpt deres nye album, selvsagt.