torsdag, desember 01, 2016

Kreative Nord er åpnet

Kreative Nord er en oversikt over hva som rører seg innenfor de kreative feltene i Nord-Norge. Det er en stor landsdel med store avstander og det kan være vanskelig å vite hvor mye bra det finnes i din nærhet. Her finner du både utøvere, bransje og annet støtteapparat.

Prinsippet er nettdugnad, hvilket betyr at alle som ønsker skal kunne bidra med å fylle denne oversikten med nye aktørsider og redigere innhold. Alt som trengs er å logge på – for så å bidra så mye man vil.

Aktører må ha en tydelig tilknytning til Nord-Norge. Vi er kun interesserte i aktive aktører så vi kommer å gjennomføre en årlig vasking for å sikre dette. En aktørside er som en vanlig bloggpost der man kan legge inn tekst, bilder, linker, musikk eller videos etter eget ønske. Tenk på en aktørside som et visittkort som gjerne skal kunne stå seg over tid uten behov for hyppig oppdatering – nyheter legger man ut via de vanlige kanalene.

Bak initiativet står Rytmisk kompetansenettverk i nord (RYK) i samarbeid med de ulike fagmiljøene. Kreativenord.no er 100% ikke-kommersielt.