fredag, september 09, 2016

Joddski på vinyl

Nå er det knapt noen nyhet at Joddski er opptatt av vinyl, enten det er i prosjekter som Tungtvann eller Raggabalder Riddim Rebels. Men under Joddski navnet har det ikke blitt like mye. I et intervju med Clique forklarer han grunnen til den tørken slik; "De første platene mine kom ut i slutten av CD-alderen. Det var på Bonnier-Amigo som nå heter Cosmos, og de så ikke verdien i vinyl."

Men nå er det andre tider og tiden er moden for ett felles innsamlingsløft for å få finansiert en seks LP boks med de fire soloalbumene som Joddski, nå endelig på vinyl. I tillegg kommer det ett helt flunkende nytt album som har fått tittelen Fartstid (som også er tittelen på boksen), og til slutt en LP med låter fra arkivet, med andre artister etc. Godsaker fra kistebunn som man sa i gamle dager. Der i blant en låt med et av Joddskis pre Tungtvann prosjekter, nemlig Tailormade.

Herligheten skal være ferdig til en releasekonsert på Rockefeller i Oslo 4 november i år. Billett og boks kan kjøpes allerede nå, eller bare boksen om man foretrekker det. For priser og bestillinger gå hit.