torsdag, august 11, 2016

Nytt(ige nyheter)

1967 var det året 126 spilte inn - og ble "legendariske" - med låta "Graveyard Paradise". Neste år (2017) er det 50 år siden. Det kan bandet ikke la gå upåaktet hen og de har derfor allerede begynt å forberede seg for "et eller annet" som frontfigur og låtskriver Asa Krogtoft ordlegger det på bandets Facebook side.

Når man først er i «gamle dager». I disse dager kommer Nina Askelands album «Start From Scratch» ut på CD i remastret utgave og fortsatt med Lava som backingband. 

Kraftig forsinket kan vi gratulere The Phantoms med deres fjerde album, som har fått tittelen "Their Legendary 4th". Albumet er ute både på vinyl og CD.

Amat Escalantes nye film «The Untamed» får premeiere på filmfestivalen i Venezia og skal også vises på Toronto filmfestival. Filmen får norsk premiere senere i høst(vinter). Soundtracket står Lasse Marhaug og Guro Moe for.  

VLN er er ett relativt nytt bekjentskap fra popsektoren. De slipper ny singel i morgen (12 august) med tittelen "Top Of The Edge". Det markeres med følgende konserter i nærmeste framtid:
Fredag 12. august – Foynhagen, Tønsberg
Mandag 15. august – Chateau Neuf (Manic Monday), Oslo
Onsdag 24. august – Verdensteateret, Sandefjord
Onsdag 24. august – Lambertseter (LaCuba Festivalen), Oslo

Ny singel fra SIBIIR ute nå. Lytt og bli frelst du også: