fredag, januar 27, 2012

Project Herpes - Bear (album anm.)


I følge presseskrivet er ProjectHerpes et Fredrikstadband "...som spiller kompromissløs punk." og som nettopp har utgitt sitt debutalbum "Bear" på eget selskap. Det høres for godt ut til å være sant, og langt på vei er det det. Skreller man vekk Luxus leverpostei faktene og hang til demolyd, så har faktisk platen sine lyspunkt.

Etter en famlende start kommer en allsangfengende 77 inspirerte låtene "Dvergen" og "Frp", hvor de har arrangert låtene for å få maks ut av den og pønkefoten tramper villig vekk. Slettes ikke verst. Hadde de enda lagt lista på dette nivået på hele albumet så kunne dette blitt en aldri så liten overraskelse. Dessverre ødelegger de for mye for seg selv med tydelig fyllstoff og låter som sikkert var superlure etter to søvnløse døgn, men gjør seg dårlig på CD.

Som sagt så kan de hvis de vil, så det er bare å håpe de ikke gir seg og tar noen runder med seg selv før neste album. Bedre studio, bedre låter og for guds skyld spill låtene live minst 20 ganger så de sitter i studio. Da kan dette bli ett trivelig gjenhør.