fredag, desember 02, 2011

The Phantoms med nytt album

The Phantoms feirer at de har ute ett nytt album i dag. Det er tilgjengelig både på flunkende flott vinyl og alternativt enten på CD eller DL. Nok om det, albumet har fått navnet "Phantom Physics" og skal markeres behørig i løpet av helgen. Singelen "Soprano" kom tidligere i uken og ligger allerede på iTunes og Spotify.

I dag starter de opp med en release konsert på Ivars kro i Oslo. Release for sitt andre album i løpet av bandets snart 14 år lange historie, vitner om tid til å plukke ut de beste låtene for å gjøre knallalbum. Deres forrige album "Oslo By Night" kom ut i april 2006 (og som DL i juni 2011) og er fortsatt en kraftpille for enhver med nedadgående sinnstemning. Vi snakker her om ska med en hang til 2Tone bevegelsen, men som også skuler mot hva som skjedde på Jamaica på 1960 og 70-tallet.

Dagen etter er bandet i Trondheim hvor de først gjør en lanseringskonsert i butikken til Big Dipper, i lag med Ryanbanden, som kom med sin julesingel sist fredag. Den konserten er planlagt til 14:30.

Senere samme kveld er de å se på Lobbyen i Trondheim, hvor de spiller i lag med SKA-frika, som er ett relativt ferskt men svingende ska band fra Trøndelag. Som om ikke det er nok kan det hende at det blir en spontan konsert på Lillehammer søndag 4. desember...de som er i byen på søndag får krysse fingrene og holde ørere og øyne åpne for å sjekke ut om et av norges beste ska band er i byen.