onsdag, oktober 12, 2011

Slippfest av LP og visning av filmen Against the Grain i dag i Bergen

I dag slippes Against The Grain sin LP og det blir premiere på filmen deres. Stedet er Bergen Arkitekt skole kl 19:00 i ettermiddag.

Info fra presseskrivet;
"Prosjektet Against the Grain tar utgangspunkt i arkitekturen i den tidligere industrielle møllen i Sandviken som i dag huser Bergen Arkitekt Skole (BAS). Prosjektet befinner seg i skjæringspunktet mellom arkitektur, kunst og musikk. Hvordan kan vi utforske arkitektur og romlige forhold gjennom musikk, og kan vi utforske musikk gjennom arkitektur?

– Vi har opplevd at mulighetene og kompleksiteten i musikkproduksjon øker drastisk. Rommet gir et rammeverk og en struktur man må forholde seg til. Dette gjør at man ikke kan lage musikk på den måten man er vant til, og det gir en utfordring. Når man spiller med rommet åpner det seg likevel mange nye mulighete Hvordan påvirker sosiale medier oss mennesker? , sier initiativtaker for prosjektet, Håvard Tveito.
"

Etter filmvisningen blir det en samtale med flere av deltagerne i prosjektet. Det vil også bli mulighet til å utforske siloen. En unik mulighet til å bevege deg inn i et ukjent rom og utforske materialet med nese, øyne og ører med andre ord. Anmeldelse av LPen og litt mer info om den finner du her.