fredag, juli 08, 2011

Ny Årabrot singel i dag 8 juli.

I anledning at Årabrot slipper sitt femte og Fysisk Formats femtiende utgivelse, "Solar Anus", på Fysisk Format 09.09.2011 slippes det i dag en smakebit. Teaseren er en singel med låten "Madonna Was A Whore" som kan kjøpes i digital form på soundcloud, hos Wimp, eller på Itunes.

Så noen bevingende ord fra presseskrivet; "Dette er andre gang Årabrot har vært i studio hos Steve Albini (Nirvana, Pixies). Albinis jordnære innspillingsteknikker har vært svært fruktbare for Årabrots låter og arrangementer som med få unntak denne gangen kun består av vokal, barytongitar og trommer. Årabrot har i mange år vært hyllet for sin originalitet og kompromissløse ambisjoner. På dette albumet oppfylles lovnaden fra forrige album, Revenge, om at en fase i bandets periode er over: På Solar Anus er ambisjonene fullendt og et nytt, helstøpt Årabrot ser dagens lys.

Tittelen og deler av tematikken på albumet er inspirert av den populære franske litteraten Georges Bataille, kanskje mest kjent for sin bok La histoire de l'oeil (Historien om Øyet på norsk ved Thomas Espedal). Solar Anus byr på 8 spor av den reneste, mest obskøne rocknroll som noen gang har set dagens lys."