fredag, juni 10, 2011

Apeiron Restraint med releaseparty i dag 10 juni

I dag, 10 juni har Trondheimsbandet Apeiron Restraint releaseparty på sin nye EP. Det skjer i Trondheim på 3B. Der vil Bullshit Brigade være oppvarming.

Senere i sommer legger Apeiron Restraint ut på en turné i Sør-Norge fra 17. juli til 13. august. Med på laget har vi band fra hele Norges metal-miljø. Som en omreisende festival vil to nye band følge Apeiron Restraint hver gang de vender tilbake til en by. Vi snakker her om syv spillesteder i syv byer. 28 konserter på 28 dager og tilsammen ca 800 mil på veien.

Turneen har fått navnet Insurgency Tour 2011 og er fullstendig selvfinansiert der Apeiron Restraint booker alle band og spillesteder selv. Byene det er snakk om, er i denne rekkefølgen: Molde, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo, Lillehammer og Trondheim. En slik turnevirksomhet har ikke blitt prøvd ut i Norge før så det er knyttet stor spenning til dette pionerprosjektet. Gullrutevinnerne i News on Request (produsentene av bl.a. Himmelblå og Død Snø) sender derfor et kamera-crew med bandet for å lage en 50 min dokumentar om turneen.