onsdag, februar 02, 2011

Debatt om by:Larm

I disse dager (nærmere bestemt 9. februar kl 19:30 på Internasjonalen i Oslo) skal det være debatt om by:Larm og om denne festivalen lever opp til intensjonen om å være ett utstillingsvindu for de nye horder av band og artister som hele tiden kjemper om sine 15 minutter av oppmerksomhet.

Slik som det er nå burde by:Larm vært avskaffet for lenge siden da de i likhet med Fredsprisen og NAV aldri har klart å leve opp til intensjonen. Det var spredte forsøk mens den ennå var av ambulerende karrakter, men etter at den ble lagt til Oslo har den bare blitt ett til vannhull for Bransjen, på godt og vondt.

Enten må den flyttes permanent til Trondheim eller Tromsø eller så burde den legges ned. Hvis den flyttes må band/artister som har opptrådt en gang ilegges karantene så de tusner av band/artister som er up and comming får en mulighet til å vise seg fram, og ikke minst må artister fra Honningsvåg i nord til Arendal i sør få betalt reisen slik at de har mulighet til å opptre. Hvis ikke slike basic krav blir oppfylt så har ikke festivalen livets rett...desverre.