søndag, oktober 18, 2009

ny singel fra Jason Dean Beats

Nå er den nye singelen fra Jason Dean Beats, med gjesteopptredener fra Promoe & DJ Final ute. "Shoot me" er en studie av kjendisjagets mørke bakside, hvor noen av de mest interessante navnene i skandinavisk hip-hop deltar.

Jason Dean har produsert for en rekke artister på den norske og svenske rap-scenen de siste årene. I tillegg til å skrive låta "Radizzal" til suksesserien Himmelblå har Jason Deans musikk også fått rotasjon på engelsk radio og på NRK P3. Det siste året har han jobbet mye med egne prosjekter og kommer i januar 2010 med sitt debutalbum. "Shoot Me" er første singel fra dette albumet.

Bakgrunnen for samarbeidet med den svenske hip-hop veteranen Promoe er en opptreden svensken gjorde under feiringen av "17.mai For Alle" i Kubaparken tidligere i år. "Shoot Me" er også tittellåt for en ny norsk skifilm med samme navn, produsert av Chaoz Productions. Filmen slippes 19.oktober og er allerede nominert til den årlige internasjonale skifilmfestivalen som blir avholdt i Montreal, Canada.