mandag, oktober 12, 2009

E-man reutgivelse

Hommage Records melder nå at deres andre utgivelse nærmer seg. Det er da snakk om en reutgivelse av E-man sin kassett på Likvider fra oktober 1984, nå på LP (HRLP002). Navnet E-man sier kanskje ikke så mye til så mange, men hardcore fansen til Biosphere vet at det det er snakk om er Geir Jenssens debut som solo artist. Kassetten kom først som en C-46 i en kort periode før den ble redigert ned til en C-30. I den prosessen forsvant fire låter som nå er tatt inn i varmen igjen og skal være med på LP utgaven. Likeledes er en til nå uutgitt låt tatt med. Alt er remastret direkte fra de originale mastertapene av Jenssen og Veronica VasickaMinimal Wave, NYC.

Utgivelsesdato er ikke satt ennå men denne utgivelsen skal være ute i god tid før jul. Hommage regner også ha ute Nekropolis på CD (skulle vært ute i september i følge denne meldingen bandet har lagt ut), og The Temptation Tapes vol 1, før Brød & Sirkus "Far Familie Flagg" pluss "Murene Mellom Oss" og et par sjeldenheter samles på CD, og Temptation Tapes vol 2. Planer er det nok av og labelansvarlig Øystein Moe skriver på sin Facebook profil at "Fortsatt er det noe usikkert når alt kommer, jeg vet ikke helt hvor mye alt dette vil koste meg på kort sikt, men E-Man og et par ting til går i trykken denne uka."

Future Hommage Records er et datterselskap av Hommage og der er det klart at det skal ut en 12" med Masselys - det nye prosjektet til tre av medlemmene i Salvatore mm., i løpet av vinteren.