tirsdag, juni 12, 2018

Nytt Goldies

Av de fanzinene som ennå kommer på papir og hovedsaklig skriver om musikk, så er Goldies den man kan stille klokken etter. Hvert kvartal kommer det en ny svart/hvit A5 hefte på tett over 30 sider. Som alltid fullpakket med sånt som vinylnerder elsker å lese om.

I lederen kan man lese at det opprinnelige Goldies ble startet for 35 år siden! og 12 år siden denne utgaven av Goldies startet (først som Nye Goldies og raskt redusert til kun Goldies). Nå drives det fra Spania (men er norskspråklig, ingen grunn til å finne fram Spansk-Norsk ordboken). Der har trykkerirt tvunget Goldies til å gå over til tykkere papir = mer i porto så heretter er abonnementet økt til 170 kr. På + siden økes sidetallet fra 32 til 36 sider så man får fire ekstra sider for hvert nummer.

Denne gangen er hovedsaken en komplett internasjonal Bobbysocks diskografi. En liten korreksjon. Det Russiske flexi heftet inneholder også låten "Don't Bring Lulu" (som Лулу) i følge Discogs. I tillegg en større sak om The Merseybeats med Nordisk diskografi. Man får også en liten sak om The Who sine singler og EPer. I tillegg faste spalter som leserbrev, auksjon-snytt, Scandinavian battle og Auduns blinkskudd.

Som vanlig er dette noe alle vinylsamlere bare må ha.