fredag, januar 27, 2017

Nytt(ige nyheter)

IeatHeartAttacks ble opprinnelig startet dypt inne i Gudbrandsdalen og kommer snart med sitt debutalbum "Please Just Dance Death". Pønk med antydning til screamo vokal på singelen "Liar" som er sluppet. 

Henning Bergersen slapp i dag sin nye singel "Mørket". Video kommer rett over helgen.

Det blir nytt Midgardsblot i august i år. De har allerede booket en del spennende artister. Verdt å sjekke ut for metal interreserte og andre musikk elskere.

Blood Command er tilbake med nytt album i neste måned. I disse dager slippes tittellåten "Cult Drug" som singel på det meste av strømmetjenester. I nærmeste framtid spiller de på by:Larm og til sommeren på Roskilde

Musikkfestivalen uten musikk; Off The Page har endelig kommet seg ut av indre Oslo og åpner i dag i indre Bergen. Som vanlig et sterkt kobbel av forelesninger som burde interessere de av oss som er litt ekstra interessert.

Folque gjør sine siste konserter, lørdag 25. mars på John Dee i Oslo og lørdag 29. april på Rockheim i Trondheim. Med disse konsertene markerer de 40 årsjubileet for «Vardøger» med to avskjedskonserter – og så er det slutt! "Dette blir siste sjanse til å se og høre oss «live»", sier Morten Bing i Folque.

Bergensbandet Novocaine slipper sitt første album på vinyl/CD/størmmetjenester den 10. februar. Det skulle altså ta hele 17 år fra første øving til første album.


Oslobandet Fight The Flight slipper sitt debutalbum i dag (flerfarget vinyl utgave!!)

Trioen Teddy & The Love Gang melder at de slipper sin debut EP 3 februar og har releaseparty dagen før på John Dee i Oslo.

I dag ble DizzieTunes, Popol Ace og Raga Rockers innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Vi gratulerer.  

18 mars kommer Brutal kuk sitt nye album "2016". Fra det er låten "Brunt hat" allerede sluppet på Maltrakter nazi-svina singelen fra i fjor!

En ny video fra Æ sitt album "Endetidsbilda" som ble kåret til fjorårets nest beste album.