onsdag, august 17, 2016

Nytt(ige nyheter)

Tangle Edge med reutgivelse i november 2016. Bandet er for øyeblikket i remix modus og det er CDr utgivelsen "Sumerian Kings And Joyful Doubts" som skal mixes på nytt. Denne har hittil kun vært tilgjengelig som CDr igjennom bandets web. Nå er planen at den kommer ut på skikkelig vis igjennom en britisk label. Hvilken vil de opplyse om senere. 

Nag kommer 2 september med sitt debutalbum, som nå er klar for forhåndsbestilling på Tigernet.
Fysisk format runder snart 100 utgivelser og lover å gi ut dette (i tillegg til Nag) i nærmeste framtid.
SIBIIR LP, CD (i oktober)
NILS BECH LP, CD (i oktober)
HILMA NIKOLAISEN LP, CD (i oktober)
PRTLVX LP, CD (i høst)

Haakon Ellingsen (solo, DeLillos, The Last James, WHEN) slipper ny singel; "Tannsjødager". Et album med tittelen "Vi varmer oss nå" er planlagt utgitt i oktober-november en gang. Den blir å finne på alt av strømmetjenester og på LP format.  

Pil+bue er som vanlig på veien og kan oppleves i nærmeste framtid her:
Aug 20 - Aronnesrocken, Alta
Aug 25 - Kanonkveld/DebutUKA, Tromsø
Sep 16 - Sinus, Bodø
Sep 17 - Slipen Scene, Rognan
Sep 30 - Ofelas Arena, Kirkenes
Okt 01 - Koperativet Scene, Vadsø
Okt 07 - Ludo Bar & Scene, Harstad  

Sahg har nettopp sluppet singelen «Silence The Machine». Som ikke det var nok har de i samarbeid med det Bergenske ølbryggeriet 7 fjell bryggeri satt i stand en prelytt på deres (altså Sahg) kommende album, som kommer 23 september. De åtte låtene vil bli akkompagnert med intet mindre enn åtte forskjellige øl! En øl for hver låt. Er man ennå såpass tilstedeværende etter den seansen så avsluttes kvelden med premiere på videoen til låten «Black Unicorn». En festaften av de sjeldne med andre ord. Facebook event her
Aleksander S. Nilsen slipper singelen "Little Darling" digitalt 21 oktober. 

2 september kommer Bushman Revenges sitt åttende album. Denne har fått tittelen "Jazz, fritt etter hukommelsen". Kommer som CD og LP. Førstepressing av sistnevnte vil inkludere CD også. 
Chain Wallet fra Bergen gjør sin første headliner konsert på John Dee 29. oktober. Det er samtidig releaseparty for deres nye album som er å finne fra da av på DL, CD, vinyl og kassett.