onsdag, august 03, 2016

Ghost Town på vei til Kina

Det norske plateselskapet Ghost Town kunne meddele dette i dag; «Det ble i dag signert en lisens kontrakt mellom Ghost Town og Pocket Records, om at Ghost Town leverer 200 låter til det kinesiske markedet i Januar 2017.»

Med det følger Ghost Town etter inn i ett av de sterkest voksende markedene i Verden i dag. Per i dag har de avtaler med selskaper i Tyskland, USA, Frankrike, Sverige og nå endelig Kina, igjennom Pocket Records. Visjonen til Ghost Town har vært å bli det Norske selskapet som eksporterer mest norsk musikk til utlandet innen 2020. Ett hårete mål som i dag ble litt nærmere realisering.

Pocket Records har base i Tianjin, og har allerede ett kontor i Oslo som drives av Miaowen Zhou. Pocket Records representerer fra før av også norske artister som Egil Olsen og Bellman i Kina. Ett siste hinder er for at transaksjonen skal fullføres kreves det både gjennomgang av alle tekster til artistene, samt at myndighetene i Kina skal gjennomgå pass til alle medvirkende i saken. Som vil si over 150 musikere og artister.