fredag, april 08, 2016

Nytt(ige nyheter)

I dag slipper Mosvolddalens store sønn Joddski en ny singel (kun digitalt). Det det er snakk om er en drum’n’bass-remix, gjort av ingen ringere enn elektronika-legenden Rune Lindbæk. Låten "Ærlig sak" har fått en skikkelig gjennomgang og er faktisk skikkelig remixet, og fremstår nå i en radikal ny drakt. Ute på alle strømmeplattforma fra i dag av.

I dag slipper Heave Blood And Die sin første forsmak på deres kommende album som slippes på LP/CD/DL 29 april. Noen få av LPene kommer på hvit vinyl så sikkert lurt å bestille nå hos Backbeat. Mer om det senere. I dag kan man på alle strømme og DL tjenester nyte deres singel "Desert Green" og kjenne på at abstinensene øker fram mot album release. Enkelte ganger går ikke tiden fort nok.

Rotvelt slapp en ny singel med musikkvideo sist onsdag (6. april). Låten heter Hvert gatehjørne og er den andre singelen fra det kommende albumet; En Fortapt Bror. Det vil bli et melodiøst album som ligger i grenseland mellom punk, rock og hardcore kan bandet melde. Albumet er bandets oppfølger til debut albumet En dårlig dag å dø fra 2013.

Enda litt tidligere i uka kom Oslotrioen The Funeral Youth som slapp singelen "Temper" 4 april. Liker du skitten rock burde denne redde helgen. 

Svensk/norske Svankopp sin andre singel "Blush" ble sluppet i går. Allerede før de hadde gitt ut så mye som en eneste låt hadde de spilt konserter i Norge, Sverige og Danmark, på festivaler som Pstereo og Trondheim Calling, og alltid etterlatt seg et imponert publikum. Etter å ha sett/hørt deres andre singel er det nok flere som har lyst å oppleve de på en scenekant utover i fremtiden. Absolutt et band å holde fokus på fremover. De spiller forøvrig på Laika, Stockholm 25 april og dagen etter på Buckleys i Oslo. Her er videoen.