lørdag, februar 06, 2016

Personal Best #6

Så er endelig #6 av fanzinen Personal Best ute i butikkene. Utgiver er som vanlig Marhaug forlag og redaktør og alt mulig mann er som alltid Lasse Marhaug. De som har lest de forangående utgaver vet hva de får. Sjangerne er en salig blanding av støy, frijazz, eksperimentelt musikk og aller helst det som ikke lar seg bås-sette så lett.

Som vanlig er den skrevet på engelsk, med en mix av hjemlige artister og hva det store utlandet har å by på. Som vanlig basert på dybdeintervjuer og som alltid bunnsolid både typografisk og innholdsmessig. Som vanlig et bunnsolid produkt som anbefales på det sterkeste til de som er levende opptatt av musikk som noe mer enn pausefyll

Blant de utvalgte denne gangen finner man bl.a.: Skaset, Crys Cole og PBK, og de fantastiske illustrasjonene til Christian Blandhoel. Håper bare att intervallen med å utgi ett nr i februar hvert år blir trimmet opp til kanskje to utgaver i året, men som Marhaug påpeker i lederen, dette er ett overskuddsprosjekt etter at jobben, familien og livet som utøvende musiker etc. har fått sitt. Så aktiv som Marhaug er skal vi kanskje være glad han klarer å få utgitt ett nr i året?