torsdag, februar 18, 2016

Nytt(ige nyheter)

EuroTrash singelen Mature, som blir første singel under prosjektnavn «The Racoon Sessions», som resultere i en ny fullengder til slutt.

EuroTrash stiller som special guest på skal Oslo Ess sin Norgesturné med 17 bekreftede datoer rundt i hele landet. «Mature» viderefører EuroTrash sin forkjærlighet for 90-tallets California-punk. EuroTrash leverer nok en gang catchy pop-punk og forførende melodier i velprodusert harmoni med et massivt rockekomp.

Fra og med i morgen er Anna Rebekkas debutsingel Mørke fristelser tilgjengelig på alt av strømmetjenester.

Kanonprisen sine nominasjoner for 2016 er klare. Flere kategorier burde interessere lesere av denne bloggen. Er noen kjente navn som dukker opp i f.eks. beste filmmusikk hvor Knutsen og Ludvigsen nok er en favoritt for mange. På beste lyddesign finner vi bl.a. Svenn Jakobsen for Den tilfeldige rockestjernen.

Platesamleren har fått nye web adresse. Husk å oppdatere.

Bodø duoen To Wither har etter tre år endelig fått utgitt sitt debutalbum på alt av strømmetjenester og på deres Bandcamp. Kommer også i fysisk utgave senere i år.

Stadig flere kaster seg inn i kampen for bevaring av Hauskvartalet i Oslo. Et kvartal som inkluderer Hausmania, ett av Oslos viktigste kulturhus. Sist ute nå er Frank Znort Quartet som kom med denne beskjeden:
Vredehammer slipper også singel i disse dager. Light The Fucking Sky er tilgjengelig nå og er en forsmak på albumet Violator, som kommer 18. mars i Norge, 7. april i Europa utenom Tyskland og Østerrike hvor den kommer i butikkene 11. april. To konsertdatoer har de også på tapeten:
20. Feb - USF Verftet @ Blastfest, Bergen
23. Mar - John Dee @ Inferno Festival, Oslo

18 mars er også releasedatoen for Anders Brørbys nye album Nihil. Et album vi låver kommer tilbake til når det nærmer seg releasedato.

Østfold pønkefest går av stabelen 10 og 11 april. Er nok lurt å kjøpe billetter raskt da line upen er gromkoselig for enhver pønka hjernebark.

Bente Smaavik slipper sin nye singel "Join The Band" 19. februar. Dette er hennes femte i rekken til en LP som kommer i løpet av året.