onsdag, februar 10, 2016

Nytt(ige nyheter)

Kassettkultur, labelen som kun utgir kassetter i små opplag er tilbake etter over tre års pause. I mars utgir de ikke mindre enn tre utgivelser; Conrad Schnitzler & Bjørn HatterudHirschgebrüll. (KULT 013) C42 limited til 50 nummererte eks. Solveig Kjelstrup & Maskinanlegg – Focus Foucault Foccacia (KULT 14) C10 limited til 30 nummererte eks. (KULT 014) og Maja Ratkje & Bjørn Hatterud – Malleus Maleficarum Maximum (KULT 015) C10 limited til 30 nummererte eks.

Joddski låten «Kjønnsorkan» var en låt som ikke kom med på «Bygdedyret». Den er også produsert av Ciscoe, og inkluderer HannaRein fra Biru Baby som synger på refrenget. Slippes på nett denne uken. Dette avslutter «Bygdedyret»-kapitlet en gang for alle!

England Brooks var med i Team Joddski på det store korslaget på TV i 2010. Senere har hun bl.a. vært med i The Voice i fjor. 29 februar albumdebuterer hun med «My Mother´s Eyes» med releasekonsert på selveste kvinnedagen. 

Visepop-trioen Ask slipper sitt debutalbum «Blinded», som er produsert av Bjørn Ole Rasch (Secret Garden, Bukkene bruse mm), den 12 februar etter over 10 års samspill.

Lady Moscow slipper i morgen (11 feb) en ny single. De spiller da på Barents spetakel i Kirkenes. «Mr. Indigo Delight» er forøvrig å finne på deres kommende album, som først vil bli utgitt på høsten engang.

Freedumb sitt nyeste album Feeding The Tapeworm er ute i dag!!

Bergenspønkerne i Nyresvikt slipper en låt fra deres kommende EP på fredag (12 feb) og kan høres her allerede nu.