søndag, januar 31, 2016

Nytt (for de fleste?)

29 januar ga Fysisk format ut nye singler med Årabrot (Rebekka (tragoedie)) og Beglomeg (Vi lever). Samme dag ga Johnny Kahlua ut sin nye singel "Like A Little Bird". Låten blir også å finne på hans debut album som kommer i mai i år. Anette Askvik slapp singelen "Don't you wish" torsdag 28. januar.

Den 10 februar kommer samleplate/kassett serien Bransjevelter på papir for første gang. #9 er en fanzine/magazine med saker fra Norge og resten av Verden, der undergrunn og opprør er to tema som går igjen!

Fanger i flyt er ett relativt nytt bekjentskap for de fleste. Oslobandet har nettopp sluppet sin debut EP på alt av strømmetjenester og som gratis nedlasting på deres web. Strøm eller last den ned om du liker rifforientert big rock. Dette er fort et band man får høre mer fra i fremtiden.

Iliosfestivalen i Harstad går i år av stabelen 4-7 februar. Festivalen har i løpet av vel 20 års eksistens utviklet seg til å bli en av landets mest etablerte og største festivaler for ny musikk. I løpet av fire dager viser festivalen bredde og variasjon i dagens samtidsmusikk. Ny musikk kombinert med andre kunstformer møter publikum der de er, på etablerte så vel som utradisjonelle konsertarenaer.

Motorpsycho kommer med en limited edition 7" singel 5 februar (Spin, Spin, Spin) og nytt album (Here Be Monsters) 12 februar. Sistnevnte både på CD og LP. Begge kan forhåndsbestilles nå på lenkene som er lagt inn på titlene.

Vredehammer kommer med nytt album, "Violator", 18 mars!! "Cyclone" fra det albumet kan du høre med å scrolle nederst på Lords Of Metal sin sak om "Violator".

Boomerang Rapido spiller musikk i den døende sjangeren rock & roll, og slipper 19. februar. sine første låter. Utgivelsen kommer på alle digitale plattformer og på 7-tommers vinyl med nedlastingskoder som inneholder et live bonusspor. Det hele feires med releaseparty på Gamla i Oslo 20. februar. Som oppvarming har de fått med seg Rat Miller og The Funeral Youth.

Den ledende uavhengige distributøren Believe Digital, åpner nå offisielt sitt norgeskontor i samarbeid med Indie Recordings.

10 februar er Freedumb tilbake med nytt album, Feeding The Tapeworm. Det markeres med en del turnering i løpet av våren. Følgende datoer er bekreftet;