tirsdag, september 01, 2015

Årets Nødutgangfestival med første artistslipp.

Nødutgang 2015 er bare en måned unna og ventetiden avkortes med å slippe første navn. Det er tyske Faust.

Bandet er essensiell for festivalen da den ble startet for å få nettopp Faust til Bodø i 2006, noe de klarte. Faust sin konsert det året er en av de mest legendariske konsertene på Sinus og på festivalen. At de kommer tilbake på den 10 ende festivalen er vel å regne som en selvfølge. Uansett så utgjør de ikke programmet alene så spenningen er stor med tanke på hva resten av programmet skal fylles med. Vi kommer selvsagt tilbake når de slippes.

Lasse Marhaug er nå også bekreftet til årets festival. Han har opp igjennom årene hatt konsert både som soloartist og i diverse konstellasjoner og grupperinger. Marhaug har fra en av disse konsertene inkludert ett utdrag kalt "Sinus Shakedown" (oppkalt etter konsertstedet Sinus) som ble inkludert på hans kritikerroste konsertalbum "Alive". Hva han skal gjøre denne gang er usikkert ennå, men det er jo lov å håpe på en ny shakedown, er det ikke?

Ryktene om at Tore H. Böe kommer, er forsterket etter han har indirekte annonsert på sin Facebook konto at han skal til Bodø i høst. Det er bare å håpe ryktet slår til.