mandag, mai 25, 2015

Behind The Pieces debut album ute nå.

Endelig er Behind The Pieces debutalbum Auto Destruct ute. Du finner det her. Og tro meg, liker du rock vil du elske dette. Greit jeg er inhabil så det hyler etter men dette har fått knallbra anmeldelser og tilbakemeldinger over hele fjøla, så dette er bra.

Bandet har eksistert siden desember 2012 og har siden starten vært en del av den nye bølgen av Bodøartister som er blitt omtalt som den nye vinen. Behind The Pieces er den første av disse som gir ut album. Først digitalt og så i løpet av høsten på LP (vinyl utgivelse).

Albumet er ett resultat av et intenst ønske om å skape egen musikk og samtidig gi lytteren en positiv opplevelse igjennom musikken som er en egen mix av hard rock, punk og metal. Behind The Pieces har brukt tiden fra starten fram til det endelige resultatet til å finpusse på låtene de selv har laget, fremfor å satse på å spille coverlåter. Ønsket om å skape har vært og er en av bandets viktigste egenskaper og viser at de fint klarer å stå på egne ben til tross for sin unge alder (fra 16 til 18 år).

Bandet har bevist at deres musikk appellerer både til popfolk og svartkledde rockere både igjennom gode kritikker på utgivelsene og på sine mange konserter. En hyppig konsertvirksomhet som innbefatter konserter på Nordland MusikkFest Uke, Bynatta og Filmfest Salten i Bodø spektrum, Mørketidsrocken på Nygårdsjøen, Fauskedagan, Kjerringråkk mm. Ambisjonene er klare, de vil opp og frem.