torsdag, desember 11, 2014

Nytt bokprosjekt - billedbok om/fra Club 7

Det har nylig blitt opprettet en ny Facebook side som prøver å dra igang en billedbok fra Club 7;

Logo av Torstein Nybø
Denne siden er for å dra i gang en dugnad med mål å lage en flott fotobok om Club 7 "og alt det fantastiske som skjedde der", som Bjørg Eriksen definerte det. Det er mange som har bilder fra denne tida - ta kontakt! Vi skal asap etablere et mottak (epost) for bilder - kanskje i forlengelsen av det gamle fotoarkivet til Club 7.

Vi trenger en håndfull folk til å organisere det praktiske: En som kan være fotoarkivar, noen fotokyndige som kan gjøre utvalg og billedutsnitt, flere som kan fotobearbeiding (retusjering og restaurering). Og noen som kan layout, og som kan bearbeide fotoskatten fra Club7-tida til boksider. Og noen som var der og som kan kvalitetssikre grooven.

Dette blir dugnad, og det finnes ikke budsjett for honorar til noen, dessverre, heller ikke fotografene og andre bidragsytere - men alle får fotokreditter, tusen takk, en gratis bok - og gleden av å være med på å dokumentere noe fantastisk!

I likhet med dugnadsprosjektet ZAPPA I NORGE blir bokprosjektet CLUB 7 forsøkt finansiert ved å ta opp forhåndsbestillinger. Med stort coffetable-format, og 200-250 sider, kunsttrykk på 170 grams Gallery Art Silk papir, stiv perm, trådinnbinding og glanset omslag, blir break even på neste hele opplaget solgt. Begrenset opplag, kun 1000 nummererte og signerte (dugnadsgjengen) bøker.

I forbindelse med bokutgivelsen blir alle som forhåndsbestiller invitert til en spesialkveld på Cosmopolite, hvor enkelte Club 7 musikere vil spille, og man kan sitte sammen med gamle venner og bla igjennom fotoalbumet fra CLUB 7!