onsdag, juni 18, 2014

Rockeopera under utarbeidelse!

Det er ikke hver dag det er en rockeopera under utarbeidelse i Norge. Men nå er Marius Solheim (Kodeks) ferdig med første akt av en rock/metal opera kalt Gemini, under artistnavnet Stilva

Historien følger temaer som tidsreise, parallelle univers og reinkarnasjon, i god sci-fi-ånd. Det er tre vokalister som spiller de forskjellige rollene. De tre er Aleksander Emilsen (Kodeks), Ingar Steen (Riöt Act) og Matias Aaveren (Cobra Coalition).

Plot-sammendrag fra Act 1:
Historien starter ved at Adrian (Aleksander Emilsen) ligger på sykehus etter å ha havnet i en ulykke som tilsynelatende krevde hans liv, men legene klarte å bringe han tilbake til live. Ved hans side sitter Darian (Ingar Steen), Adrians yngre bror og venter på at Adrian skal våkne. I det øyeblikket Adrian døde gikk sjelen hans videre til en ny kropp, og da Adrian ble vekket til live av legene ble sjelen hans splittet i det den ble brakt tilbake til hans gamle kropp. Dette førte til at Adrians sjel (hans bevissthet) finnes i to personer: i nåtiden og framtiden. Personen i fremtiden heter Zenith (Matias Aaveren). Adrian og Zenith finner ut at de kan kommunisere direkte med hverandre siden de deler samme bevissthet, og prøver deretter å forandre den dystopiske framtiden Zenith lever i ved å gjøre små forandringer i nåtiden hvor Adrian lever. (Hvorvidt dette går som planlagt får vi vite i akt 2). I den dystopiske framtiden møter vi The Prophet (Ingar Steen). Ettersom bibelen sier at mennesket er skapt i Guds bilde, søker The Prophet å gjøre mennesket lik Gud, udødelig, og han mener at det er vår plikt å skape paradis på jord. Så klart har dette en mørk bakside.

Første akt kan strømmes/lastes ned gratis her.