tirsdag, oktober 29, 2013

Platesamleren 115 er rett rundt hjørnet


Platesamleren nummer 115 er nå rett rundt hjørnet. Og vi snakker da om det veldig begrensede særtrykket.

Nok en gang er det et fargesprakende tettpakka blad på 100 sider. Nok en utgivelse som roper etter å havne i hjemmet til dedikerte samlere. Redaktør Bluka & co håper og tror at de også denne gangen har klart å sette sammen komplette diskografier på de artistene som det er viet spalteplass til.

Følgende artister er inkludert denne gangen: Donovan (alle skandinaviske singler), Marc Bolan og T.Rex (alle skandinaviske singler ++), Snapshots (alle singer + full story med bilder), JimiHendrix Experience (alle skandinaviske singler i farger), PinkFairies (komplett diskografi) og ellers er det et knippe plateanmeldelser, noen få bokanmeldelser, litt Agaton Sax og bittelitte granne leserbrev.

Dette nummeret av Platesamleren vil bli å få kjøpt, rykende ferskt, på platemessa på Folkets Hus lørdag den 2.november (Dere trenger ikke sende meg mail om at jeg skal legge av). Har dere ikke mulighet til å stikke innom der, kan dere få det tilsendt ved å betale inn kr 130,- på konto 6074.12.53588.

Bladet vil bli sendt ut i uke 45 og 46 til de som har betalt inn på forskudd i løpet av de to neste ukene. De andre vil få muligheten til å få det tilsendt i Bjørn Luka med adressen.  
desember. Dessverre ikke tidligere, grunnet litt reisevirksomhet. Dere som betaler på konto må huske å oppgi navn og adresse i beskjed feltet og/eller sende en mail til