fredag, mars 01, 2013

Hva skjer?

Vokalist Sidsel Endresen og gitarist Stian Westerhus er godt etablert hver for seg. I fjor debuterte de som duo med platen "Didimoy Dreams" til strålende kritikker. Førstkommende søndag holder de konsert på Henie Onstad Kunstsenter, der konserten er en del av kunstsenterbilletten.

Buben sitt remix album "The House Of MyAncestors Remixed" er ute som DL/strømming fra i dag av. På det albumet finner man remixer av bl.a. nordmennene Jan-Morten Iversen og NXP. CD utgaven vil Tib Prod Italy utgi senere på våren.

Fredag 12 april slipper Oslobandet Barren Womb og franske Remote en split sammen på Trondheims selskapet The Perfect Hoax. Her serveres i alt 3 låter fylt til randen av galle og mørke. Utgivelsen vil være tilgjengelig både digitalt og på 8" vinyl. Allerede nå kan man høre smakebiter fra den utgivelsen her.

Det nye albumet til Hedvig MollestadTrio (som heter All Of Them Witches) er nå tilgjengelig i et svært lite opplag av 100 eksemplarer på hvit vinyl. Kun 1 ex pr kunde og kun på postordre her

Årets første nr av Black Moon er ute i disse dager. Vel verdt å få med seg for prog og rock interesserte.

Platekompaniet øker sin satsning på WiMP i 2013. I løpet av mars flytter de som en følge av denne satsingen, hele sin nedlastningstjeneste over i WiMP. MP3 kjøpt på Platekompaniet.no kan da lastes ned på nytt i WiMP.Hva som skjer med kunder som har kjøpt MP3 fra Platekompaniet, og ikke har WIMO abonnement er usikkert. 

Kjerringråkk er konserter, jenter, kvinner, frivillighet, stå-på-vilje, samhold, musikalsk henførelse, kunstutstillinger, kjærlighet og glede. Etter eget utsagn er dette verdens vakreste festival! Går av stabelen på Sinus i Bodø i dag og i morgen.