tirsdag, november 27, 2012

Touch jubileum med ny Biosphere låt

Det engelske undergrunnselskapet Touch har nå i ganske nøyaktig 30 år gitt ut kvalitetsmusikk i sjangere fra ambient til Afrikansk folkemusikk til eksperimentel musikk, og gjerne blandet på samme utgivelse.

Nå skal de 30 første feires og da på sedvanlig Touch vis, med en samler som virkelig viser hva selskapet har levert og leverer av nydelig musikk. "Touch. 30 Years and Counting" er en samling med uutgitt materiale fra en rekke artister i verdensklasse. Blandt disse finner man også norske Biosphere. Albumet kommer både som dobbel vinyl LP i utbrettcover og som CD i digipack cover. Albumet kan forhåndsbestilles nå eller kjøpes på Touch.30 Atmospheres 4 festival i London 5 og 6 desember. Postordrer vil bli sendt i andre uken av desember.

Touch har også en finger med i spillet på the British Film Institute sin nye DVD "Fairy Tales - Early Colour Stencil Films from Pathé". Også den inneholder eksklusive og nye arbeider fra en rekke verdensartister, deriblandt; Maia Urstad. Mye å ønske seg til jul for de som måtte ha problemer med å finne noe de ikke hadde fra før av.