mandag, juli 30, 2012

The Oscillators reunion!

The Oscillators var et synth/new wave-band fra Oslo som var inspirert av europeisk synth og norsk "nyveiv". Bandet ga ut en selvtitulert kassett i 1990 (innspilinger 1988-1990). Bandet besto da av Thomas Brandi (synth, vokal), Anders Bakken (synth, vokal) og Paal Ritter Schjerven (vokal, synth, perkusjon). I en periode var Cathrine Borkenhagen (vokal, kor) og Christian Nordal (gitar) med i bandet. Låtene har klare likhetstrekk med inspirasjonskildene Front 242, Soft Cell, De Press, Kjøtt og Raga Rockers.

Konsertene var preget av en forkjærlighet for enkle trommemaskiner, analoge synther og diverse remedier som sykkel, brannalarm, skrivemaskin, skrot fra kjeller og kjøkken og TV'er. Bandet ga seg i 1991, men gjenoppstår for én kveld som oppvarmere for Psyche som starter sin 30-års-turné i Norge i januar 2013.

I tillegg til Psyche og The Oscillators, så opptrer DJ-ene; Christer Eriksen & Alex Tjore. Arrangementet har begrenset kapasitet og billettene fyker ut allerede. Konserten arrangeres av The Altern80s Club og billetter kan kjøpes fra; movieman@cyberdude.com