torsdag, juni 07, 2012

Black Moon #2 (årgang 2) ute nå

Når den legendariske prog-rock fanzinen Tarkus la inn årene (i alle fall på papir) for noen år siden oppsto det et tomrom, som nå er fylt. I sitt andre år har fanzinen Black Moon allerede gitt ut to nummer (og flere kommer forhåpentligvis utpå høsten).

#2 (årgang 2) inneholder som de tidligere utgavene intervjuer og reportasjer i en fin blanding av norske artister og utenlandske. I tillegg plateanmeldelser og nyhetsspalter. Alt man trenger for å holde seg nogenlunde oppdatert på hva som skjer på progfronten, i allefall her hjemme på berget, + litt annet mere rock preget stoff.

I siste nr er det en stor gjennomgang av legendariske Steve Hacketts musikalske karriere. I tillegg (og ikke minst) en rekke intervjuer/artikkler på norske artister som Pilot Inspector, Neograss, Morild, Fatal Fushion og Tangle Edge for å ha nevnt noen. Sistnevnte vil forøvrig bli sluttført i neste nr. Alt i alt nydelig layout fordelt over 36 sider i A4 format som totalt sett er ett ubetinget pliktkjøp for alle som liker prog-rock.