fredag, april 13, 2012

Nye platesamlerfanziner

Fredag den 13 kan aldri bli noen ulykkesdag når det dumper ned ett nytt Goldies i postkassen.
Goldies #24 er nå kommet rykende fersk med saker som daterer seg i overhengende grad til 60 og 70 tallet. Men det gjør det jo ikke mindre interresant av den grunn. I dette nr får man servert historien til syngedamen Tove Kristine, nærmere bekjentskap med duoen Nina & Patzy, om NRK TVs reprisepolitikk (!), Øystein Svararød intervju og Fairport Convention artikkel. Alt dette i tillegg til faste spalter som auksjonsnytt og platemesser. 


Som alltid har redaktør Wholsen satt sammen en informativt og svært engasjerende. Når man nesten begynner å samle på artister man ikke liker etter å ha lest om de i Goldies, vet man at fanzinen er verdt sin vekt i gull.


Når man først er inne på platesamlerfanziner, så må det nevnes at Platesamleren som egentlig hadde gått over til å bli en webzine, nå kryper til korset og kommer ut med en papirutgave i slutten av april. Her er noen bevingete ord fra redaktør Bjørn Luka om ett særtrykk av Platesamleren nr.11:

"Blekka vil bli å få kjøpt på Folkets Hus messa lørdag 21.april.

De som absolutt ikke har mulighet til å komme dit, kan få tilsendt et eksemplar for kr 100,- + 27,- i porto. (For utlandet ta kontakt). Da må altså den nette sum av kr 127,- settes inn på konto 6074.12.53588. Bladet vil bli sendt ut i de første ukene etter nevnte dato.

Platesamleren nr.112 er på 86 sider og inneholder følgende: Animals (alle skandinaviske singler i farger), Del-Vetts (komplett diskografi), Hep Stars (alle skandinaviske singler), Shocking Blue (alle skandinaviske singler), Stems (komplett diskografi) og Aunt Mary (ikke i nett-utgaven)
."