onsdag, mars 21, 2012

The Good The Bad and The Zugly på John Dee i kveld


The Good The Bad and The Zugly er headliner på John Dee i kveld. Dette er også starten på en liten østlandsturné og oppladning til sommerens festivaler.
"- Har ikke vært så knocked out av punkrock på faen vet hvor lenge. Satan heller. Livsfarlig, infantilt, snerrete og støgt. Og så catchy og tøft at jeg holdt på å drite på meg. ENDELIG et band som har skjønt at det ikke er Wannskrækk, Kjøtt og The Aller Værste - men Anal Babes, The Abusers og gammal Turbo som utgjør den egentlige punkkulturelle arven i Moderlandet." (skrevet/sagt av den storkjefta Fauskeværingen Egon Holstad)

Det er intet mindre enn tre oppvarmingsband, først ut er The Mormones som spiller rock "veldig høgt", som de sier selv. Dette blir duoen av Simen og Morten Mormone sin eneste opptreden i år. Bass og trommer i 140mph og sikkert ditto db.

Haraball ble dannet i Januar 2011 og består av medlemmer fra hardcore/punk bandene Tiebreak og Fairfuck. De plukka opp der de slapp og spiller klassisk hardcore punk, tungt inspirert av tidlig 80talls HC. De hadde sin debutkonsert på Last Train 1. mars og tryglet de om å bli med denne kvelden. Debutplaten kommer på Fysisk format 13 april og første låt derfra kan allerede nå høres her.

"Til å skape en sky av dårlig stemning og spre skam i lokalet har vi fått med HappyDagger. Fem fulle, sure og bitre menn som akkurat er ferdige med sitt tredje album. Det ryktes at det kan være siste gig noensinne." Så sier reklamen, så da er det vel sånn.