fredag, januar 06, 2012

Norske godbiter på E-bay

Det er ikke hver dag at det legges ut plater med norske The Wizards, men nå ligger singelen "Very Last Day" ute til rett i overkant av 300 kroner, men sluttsummen kommer nok godt over 1000 lappen. Noe annet vil være ett røverkjøp.

Samme selger har flere interessante utgivelser men det spørs om ikke spesielt Quivers sin "Django" singel med  baksiden "Tyttö Laaksossa" (Piken i Dalen). Lite trolig at bandet synger på finsk, men det er jo litt spesielt med oversatt tittel.

En annen selger har noen Titanic singler som kanskje er av interesse. I allefall ikke ofte at Iransk pressing av "Sing Fool Sing" dukker opp. Samme selger kan også tilby Tyrkisk pressing av "Sultana".

Røyrviks trio sin amerikanske LP "Bestefar synger" ligger også ute nå. Sjelden å se i Norge. Engelske Mirage sin LP "Now you see it" på Oslo labelen Compendium kan man også by på. En norsk samlelp som heter "Can A Butterfly Smash A Wheel?" er nok overpriset en smule fra en amerikansk selger som vil ha ca 500 kr for ett greit eksemplar. Dette og mere til på E-bay for øyeblikket.