torsdag, september 01, 2011

Minnekonsert for ofrene etter tragedien på Utøya og i Oslo

Sinus i kveld 1 september er det minnekonsert for ofrene etter tragedien på Utøya og i Oslo. Det er fri aldersgrense og 225 kr i inngang (Til inntekt for Røde Kors)
Dørene åpner kl 18:00. Spillestart kl 19:00.

På scenen står:
Kråkesølv
Eline Thorp
Magnus Eliassen
Joddski

Fra Facebook eventen:
"Vi har alle blitt berørt av de grusomme hendelsene som fant sted fredag 22. juli på Utøya og i regjeringskvartelet i Oslo. Noen av oss sørger over det meningsløse tapet av venner og familie, andre sørger sammen med de pårørte, fullstendig ute av stand til å begripe hvordan noe slikt kan finne sted i vårt lille land.

Felles for oss alle er dèt at vi står sammen i sorgen. Vi nekter å la ondskapen knekke de verdiene vi står for, derfor bekjemper vi ikke hatet med mer hat, men med solidaritet, samhold og en genuin kjærlighet for våre medmennesker. Det er disse tingene vi ønsker å markere denne kvelden.

Alle billettinntektene fra arrangementet vil gå uavkortet til Røde Kors, hvis frivillige hjelpemannskaper både bistod i omsorgs- og letearbeidet etter tragedien på Utøya og i Oslo, samt en landsdekkende oppfølging av de rammede og de pårørerende i i den tunge tiden etterpå.
"