tirsdag, september 20, 2011

Betty - Babe Gone Wild (mini album anm)

Betty er tilbake med ett minialbum denne gangen. Her har hun virkelig tatt et steg vekk fra Brenn hexen som var et rocka album med klare linjer i musikken og hadde norske tekster. Et album som man kan ta frem og spille både titt og ofte.

Babe Gone Wild er norsk byttet ut med engelsk. Noe som er lurt hvis man vil satse stort i utlandet. Men hvis man skal ut i verden bør man nok ha et klarere grep om hva man vil og hvordan. Dessverre er albumet for lite bastant og virker mer som en promo samler enn et helhetlig album.

Etter en Joan Jett verdig knallåpning roes det ned med synthbasert rock for så igjen å slippe til en låt som er mer akustisk preget. Låtene er ikke dårlige, men de er litt for mye litt her og litt der. De gjør at albumet spriker for mye. Det kan fungere tildels, men en ikke her.

For fans av Betty er albumet obligatorisk men jeg er redd hun ikke får så mange nye fans av dette. Det er synd for dama er en av norsk rocks mest knalltøffe damer, og gudene skal vite at det er alt for få av dem. Hvis Betty fortsetter i de mer rocka låtenes kjølvann er det bare å glede seg til neste album.