torsdag, mai 12, 2011

Pøbelrocken 2011 på "UFFA"

Det blir Pøbelrock i år også, men i stedet for innendørs som den bruker å være, blir det utendørs konsert på restene av det som engang var UFFA huset i Trondheim. Som de fleste har fått med seg nå så brant jo huset i starten av året. Kommunen har lovt å bygge det opp igjen, og det får vi virkelig håpe at de gjør. Inntil da har konserter vært avholdt flere plasser i byen, men Pøbelrocken er ikke til å rikke. Den skal være på UFFA, åkke som.

På grunn av at årets konsert er utendørs må arrangementet være ferdig til 23:00, men festen stopper jo ikke der. Det blir satt opp scene på toppen av tomta med ryggen mot lamonkirka. Artistene som skal opptre er i nogenlunde tilfeldig rekke, disse: Oi Polloi (Scotland), Tinner (Sverige/Finland), Laserguys, La Casa Fantom, Voodoo Vanity, Mageplask, Kakke & Demonica, Progressivt Kaos, Wægg, Gautomatikk, Dirty Toilets, SpringCollection, Blomst, Lupus og H.C. Andersen.

Konsertstart fredag kl 18 og konsertstart lørdag kl 16. Hvem som spiller på hvilke dager og når vites ikke. Men dette er så bra at man har råd til å betale 60,- kr dagen og bare ta inn i hodet det som måtte komme av god musikk.