fredag, april 15, 2011

Klubb kanin og påskepønk med album release

Klubb kanin i Trondheim starter helga i morgen kl 14:00 presis (så det kan være greit å være litt før). Stedet er Gråmølna. Der skal det bli tre framføringer.

Mikko Savela er fra Finland, og er en kjent improvisator som bruker høyst uvanlige instrumenter. Savela var i Trondheim i for med Will Guthrie, denne gangen spiller han solo.

Samuel Andreae kommer egentlig fra Manchester, men bor for tiden i Trondheim hvor han studerer musikk. Han opptrer med sin preparerte saksofon og elektronikk.

Linn Halvorsrød vil fremføre side B på sin The Sunroad Track Zero 1 2 3 4ever Tape sammen med Mørket, en performancegruppe bestående av studenter fra Verket Kunsfagskole.

Påskepønken i Steinkjer er i kveld fra 21:00 og er vel verdt å få med seg. Det skjer på Studenten og det er Steinkjer Pønkrock City som inviterer til det de omtaler som "ÅRETS råeste konsert på Steinkjer".

Kveldens meny på bandfronten består av tre nokkså kontroversielle band på hvert sitt vis, men alle har sine føtter godt plantet innenfor pønken. Bandene er engelske Expolited og norske Haggis og Scum De La Norvege.

Som om ike det er nok er konserten også release på samle albumet "Steinkjer Pønkrock Shitty". På den får man "....helt nye låter av alle SPRC-banda" og utenbys gjester som Peter And The Test Tube Babies, The Toy Dolls, Backstreet Girls og Brutal Kuk, for å ha nevn noen.