torsdag, mars 10, 2011

Bodø bølgens nye plateselskap; Beyond Records

Nå er det noen få indie selskaper i Bodø fra før av, men i disse dager ser ett nytt selskap lyset. Beyond Records er navnet og de har allerede IHAB og Gabriel i stallen sin. Sistnevnte vil komme med sin debut EP i løpet av april.

Gabriel debuterte i september i fjor og har siden det spilt en håndfull konserter. Nylig vant den blytunge hardcore-postmetall kvartetten den første utgaven av Bodo:Larm. Premien der var bl.a. spilling på Parkenfestivalen til høsten og en video produsert av News On Request. Godt å ha med seg i bagasjen. Gabriels første utgivelse, EP-en 'Silverthread', er mikset og masteret etter alle kunstens regler av Hallstein Sandvin (FipPellektormonic, Hide unas, Æ og dem) og Martin Bowitz (Kråkesølv, Kollwitz, Cold Mailman).

IHAB fremfører egenartet indierock med sannferdige nordnorske tekster. Etter flere år med konserter og CD-R utgivelser er de nå endelig klar med en ny EP, "Marionettedukke", som vil dukke opp i løpet av våren, og de har også latt Hallstein Sandvin og Martin Bowitz ha en finger med i produksjonspillet.

Vi kommer selvsagt tilbake med nærmere informasjon når utgivelsene ser dagens lys.