mandag, oktober 11, 2010

Kurs og informasjon om dine rettigheter og muligheter som låtskriver

Førstkommende onsdag er det gratis kurs og informasjon om dine rettigheter og muligheter som låtskriver på Sinus i Bodø.

NOPA, Norsk Artistforbund og TONO reiser Norge rundt i høst og har slike kurs for å informere om om rettigheter som man har som låtskriver, så sjekk de respektive sider for informasjon. Kanskje kommer de til en plass i ditt nabolag.

Målet med seminaret er å øke kompetansen om musikkbransjen, artist, tekstforfatter og låtskriveryrket, opphavsrett og TONO og NCBs forvaltning av rettigheter. Man ønsker å bidra til at den lokale forvaltningen av talent og kulturell og økonomisk kapital blir ivaretatt på best mulig vis. Arrangørene har kompetanse på dette området og de ønsker å møte de som ikke nås gjennom organisasjonenes vanlige kanaler.

Seminaret vil bestå av presentasjoner av TONO og Norsk Artistforbund og seminardagen vil avsluttes med en komponist/tekstforfatter som forteller og demonstrerer sin tilnærming til det som skal bli den ferdige sangen.

Målgrupper er lokal ungdom som spiller og skriver musikk, de som går på musikklinjer i videregående skoler og på folkehøgskoler, TONO, NOPA og NA medlemmer, samt de som ennå ikke er medlem av noen organisasjon. I tillegg ønsker vi å nå de lokale ressursene i musikkmiljøet, som kompetansesentre, festival og konsertarrangører og ansatte i kommuneadministrasjonen.

Påmelding til seminaret gjøres ved å klikke seg inn her. Seminaret starter kl. 13.00, og varer til kl. 17.00