fredag, september 03, 2010

The Brigade releasekonsert i kveld 3 sept på Martinique i Stavanger.

Som en del av Rått og Råde festivalen slipper The Brigade sitt debutalbum med en releasekonsert i dag fredag 3. september på Martinique i Stavanger.

Stavangerbandet The Brigade har eksistert siden i fjor og nå er de klar sitt første album "Dead Man´s Gold", som er produsert av Janove Ottesen (Kaizers Orchestra). Medlemmene av The Brigade har mange års fartsid i ulike band fra Stavanger regionen som f.eks. Helldorado, Flying Shoes, The Stonefish Brigade, Getaway People så vi snakker her om svært så erfarne folk.

Musikalsk er de inspirert av Amerikanske rock, country, folk og americana. Tekstene reflekterer et misantropisk miljø der religion og alkohol er grunnpillarene i de slitne livene de beskriver. Det er mørkt, det er skittent, det er syndfullt. Ellers så nådeløse Egon Holstad (i Nordlys) har dette å si om deres debut "Resultatet er tidevis sjokkerende bra (...) Låtene Right In Front Of You og She Wouldn´t Let me Down er noe av det beste jeg har hørt i år". Med andre ord ligger alt til rette for en svært så hyggelig aften for de som er innenfor dørene før kl 23 i kveld. Juno Green stiller som support. (Fotograf Jon Helge Hesby)