fredag, april 09, 2010

Noen konserter i løpet av helgen

Farmers Market spiller på Folken i Stavanger i kveld (9. april) og på John Dee i Oslo i morgen. Dette fabelaktige bandet har holdt det gående siden midten av 90-tallet med sin oppgiret og egenartet variant av balkanmusikken. Live er de ett fyrverkeri få vil glemme.

L-A-I-S-C-R-E-A-M- 8-0-0-0 er en DJ happening på Kafe Kafka i Bodø i kveld. Forvent heftige rytmer som skapt for rytmisk bevegelse.CCTV kommer opprinnelig fra Haugesund, men har nå base i Oslo. Melodiøst, mørkt og fengende, med innramming og tekstur som gjør at det aldri blir kjedelig. CCTV debuterte live på Klubb-Øya i 2008, og har blitt kåret til Ukas Urørt med låta ”We Belong”. Debutskive er under produksjon i skrivende stund. Mens du venter på den opplevd dem live på Blå i morgen i Oslo.

Your Headlights Are On er på en liten helgetune og gjester Verdensspeilet i Fredrikstad i kveld, Rockeklubben i Porsgrunn i morgen og Den Gode Cafè i Oslo på søndag.

I snart 10 år har Magnus Sinnes blitt namedroppet som et gigantisk låtskrivertalent og som Trondheims ukjente pop-juvel. Etter flere P3-hits, låt på Himmelblå-soundtrack ("Nights They Are Wishful"), by:Larm-spilling, og masse slit er debutskiva til Magnus Sinnes snart klar. Den kommer i oktober/november 2010. I kveld kan man få utvalgte smakebiter på Klubben på Samfunnet i Trondheim.