torsdag, april 08, 2010

Lasse Marhaug på Japan turne + utgivelser og blogger

Turneen til Lasse Marhaug i Japan starter 11. april og varer til 18. april. På den tiden skal han spille som duo med Pain Jerk under navnet MarhauGomi i Tokyo den 11 og i lag med Pia den 13 i Osaka, ellers blir det solokonserter.

Marhaug gjør noen konserter i Norge før han i juni drar på Russlands turne med prosjektet Testical Hazard. 18 august spiller han med trioen Slugfield (i lag med Paal Nilssen-Love og Maja Ratkje) på Oslo Jazzfestival (Bandet var tidlegere kjent som All Ears All Scars). Nylig ble det kjent at Marhaug og hans DEL kommer til NØDUTGANG i oktober.

Marhaug er forøvrig aktuelt med nytt soloalbum The Quiet North og prosjektet med Jazkamer med å utgi ett nytt album i måneden fortsetter. En av Marhaugs mer obskurre utgivelser ble nylig lagt ut på The Static Fanatic Noise Blog i form av hans kassett "Hell is Empty". Den er til gratis nedlasting. Samme blog har også lagt ut en rekke andre Marhaug relaterte utgivelser. For full oversikt trykk her. For nærmere 20 timer med offisielt og gratis MP3 av Marhaug, trykk her.