fredag, februar 19, 2010

Noe av det som skjer i helga

by:Larm er som kjent (for noen i alle fall) i gang og i dag går Altaar på scenen på Stratos i Oslo. Bandet som bygger sin musikk i kryssningspunktet mellom samtidsmusikken, mørk ambient doom og avantgardejazz er og blir et must å ha opplevd i levende live. På samme konsert spiller bl.a. Øyaklare Kråkesølv også.
Er du inne på hva som er hot og hva som er not, så bør du sjekke ut Norges mest kritikerroste band for tiden. Kollwitz spiller på Villa i kveld og på Sub-Scene i morgen.

For de som er i Bodø i dag så stiller Joddski opp til gratiskonsert på byens eneste platebar kl. 20:00. Korslagets moralske vinner sitt nye album selger som varmt hvetebrød på digitalbutikkene, til tross for svært varierte kritikker som er i spennvidden genialt til katastrofalt.

Ting skjer på Samfundet i Trondheim. I dag har Knauskoret releaseparty på sin CD "Can You Feel It?". I morgen spiller Your Headlights Are On. Bandet er å høre på Trondheim Calling albumet og har turnert flittig i det siste.

Og skal du bli hjemme kan du brøyte vei i OL sendingene med en time prog av beste kvalitet mellom klokken 10 og 11 i morgen på RadiOrakel, FM 99,3.